Artretreat online

curs-pictura-online-desen-artretreat-Marian-moncea

Eliberează artistul din tine

Când erai mic petreceai ore în șir cântânddansând, scriind sau desenând? Pierdeai noțiunea timpului creând povești pline de personaje, peisaje și abia mai adormeai din cauza entuziasmului?

Dar astăziViață ta a rămas în contact cu latura ta artistică

Reintră în contact cu sinele tău artistic!

Ce vei învața?

Vom trece împreună prin 4 etape: Descrierea materialelor de lucru; Desenul; Eboșa; Detaliile în pensula și cuțit de paleta.

Cum vei învața?

Cu pensula și cuțitul de paleta în mâna! Pe parcursul unei luni vei învață să transformi 2 pânze albe în tablouri de expoziție.

Cine poate învața?

Copiii cu vârste cuprinse între 14 – 105 ani dar, mai ales, cei care folosesc că scuză faptul că nu au mai pictat până acum.

Îndrăznește

Îți vine ți spui:
Sună frumos dar eu n-am talent la pictură”, așa-i? 
Dami voie ți spun  toți avem talent doar  am uitat -l exersămDovadă sunt cele peste 200 de tablouri pictate în cadrul ArtRetreat, pe care le gasesti  daca dai click pe butonul de mai jos.
curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea09

Ce este ArtRetreat?

Acest curs te va ajuta să:

curs-desen-pictura-online-marian-moncea-artretreat1

Cum funcționează ArtRetreat

De ce să participi la ArtRetreat?

curs-desen-pictura-online-marian-moncea-artretreat2

Promisiunea ArtRetreat

ArtRetreat nu este un curs de pictură care  poată echivala ani de studiu într-o școală de artă. Terapia prin artă nu este despre produsul final, adică despre cât de corect e tabloul din punct de vedere compozițional sau al culorilor. ArtRetreat este despre proces, despre cum ajungi în starea de creativitate și cum de acolo începi  sapi înăuntrul tău după lumina și întuneric și verși totul pe pânzăPictură nu este despre talent neapărat cimai degrabă, despre simțuri și măsură în care reușești  le accesezi   le poți exprimă.

Recunoscătoare pentru această experiență minunată. Mulțumesc! Fiți bucurie, lăsați barierele deoparte, suntem capabili de tot ceea ce ne propunem. Curaj și inspirație tuturor!
curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea1
Beatrice
O dezmierdare pentru suflet. Mulțumesc pentru experiență wow pe care am trăit-o, oameni faini. Se pare că nimic nu este imposibil. Congrats, girls! Mândră tare de noi.
curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea02
Simona
curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea

Eu sunt Marian și sunt pictor de când  știu. Oficial am 20 de ani de experiență (adică ani de pictat aproape zilnic), practic botezul meu în ale desenului a fost pe la 8 ani când am descoperit  pot  las pixul  facă ce vrea el pe un caiet de matematică.

Obișnuiesc   predau picturii și  las culorile  vorbească în numele meu. Așa îmi trăiesc emoțiile și visele și pentru  am observat  arta mi-a fost singură constantă de-a lungul vieții și cea care mi-a dat putere  trec peste toate provocările vieții, am hotărât  împărtășesc bucuria picturii cu cât mai mulți oamenii.

Misiunea mea e  particip prin ceea ce știu la o lumea mai bunăÎmi doresc  oamenii  se reconecteze cu ei înșiși pentru a se putea bucura iarăși de fiecare zi. Dacă fiecare din noi trece prin propria transformare, lumea ca întreg are toate șansele  devină așa cum ne-o dorim.

Kitul Începătorului

Dupa workshopurile ArtRetreat sunt intrebat adesea ce materiale trebuie sa cumpere cursantii pentru a-si recrea contextul de atelier de pictura in intimitatea casei. Dupa 2-3 raspunsuri nereusite am hotarat sa caut eu exact produsele pe care le folosim la cursuri si sa le incropez intr-un pachet esential pentru viitorii artisti, numit KITUL INCEPATORULUI.

Cum am ales materialele?

Hai sa discutam mai pe larg despre ele in ordine aleatorie:

Sevaletul de camp este ales pentru usurinta cu care se monteaza si se demonteaza, pentru a nu ocupa mult spatiu si pentru a fi usor de depozitat. 

curs-desen-pictura-online-marian-moncea-artretreat3
Open chat
1
Buna. Te pot ajuta cu informatii suplimentare?