ArtRetreat Românesc la Tarcău

”Ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată!”

Așa spune Octavian Paler!

Dar, Doamne, cum am simțit greutatea acestor cuvinte anul acesta!

Într-perioada de frică și nesiguranță, ne-am rugat, am căutat răspunsuri și ne-am promis  ne vom ocupa mai mult de noi și de sufletul nostru.

Dar când începemSau așteptăm și alte perioade dificile înainte de a ne alege pe noi, înainte de a trăi pentru noi și pentru micile noastre bucurii?

Trezește artistul din tine

Reintră în contact cu sinele tău creator

Grupa 1: 15 – 17 Iulie;

Grupa 2: 29 – 31 Iulie;

tabara-pictura-marian-moncea

Nu mai cauta scuze! Decide acum ca e timpul tau, momentul in care te poti dedica hobby-ului tau de mult uitat! Stiu ca te gandesti ca altele sunt prioritare, dar, renuntand de fiecare data la tine, pierzi din vedere atata frumusete: viata in toata creatia ei divina.

Si ce daca nu ai mai pictat din clasa a 4 a?

Iti propun o tabara de pictura sub numele de Artretreat Romanesc la Tarcau, prilej cu care ne intalnim sa experimentam diferite tehnici de pictura intr-un cadru unic.

Ne jucam cu uleiurile pe panza si cutitul de paleta.

tabara-pictura-artretreat-marian-moncea

Ce înseamnă ArtRetreat?

Am numit ArtRetreat modalitatea noastră de a ne relaxa prin artăÎn doar 1-2 zile (in functie de pachetul ales) reușim  ne încărcăm bateriile și  ne activăm emisfera dreapta pentru o viață de calitate, plină de creativitate și ușurință în luarea deciziilor.

Și ca  profităm din plin de experiențăva propun  ne izolăm de tot și de toate și  trezim artistul din noi aproape de naturăîn liniștea naturii.

tabara-pictura-artretreat-marian-moncea
Artretreat la tarcau

Unde se desfășoară ArtRetreat?​

Vom picta într-o locație unică, plină de natura, într-o liniște cum rar avem ocazia găsim.

Pe muzica pasarilor din jur, vom trece într-o lume nouă, plina de culoare, de viata, de emotie chiar in satul de unde Vitoria Lipan si-a inceput calatoria pentru regasirea propriei puteri.

Detalii complete despre locatie pe http://viziteazatarcau.ro

Când se desfășoară ArtRetreat?​

Cu cei care vin de departe si doresc sa se cazeze la locatie, ne vedem vineri.

Sambata, profitam de toata ziua si stam si pictam toata ziua. Ne mutam dupa soare, facem pauze de masa si ne dedicam exclusiv NOUA si pasiunii noastre pentru culori.

tabara-pictura-artretreat-marian-moncea

Despre tine

Elibereaza-te

Aceasta tabara de pictura este pentru tine daca vrei sa:

tabara-pictura-artretreat-marian-moncea
” Am descoperit oameni deosebiti, atenti, buni profesionisti, de o modestie si o caldura fantastica. Imi era dor de lumea picturii, de mirosul de vopsele, de sevalet si de panze. Este pentru prima data cand am incercat pictura in ulei si cutit de paleta (...) Intr-adevar au fost 2 zile de terapie, de relaxare prin arta ”
testimonial-cursuri-pictura-marian-moncea
Juli Ette

Pot participa dacă nu am mai pictat până acum?

Artretreat-ul, tabara de relaxare prin arta, a fost gandit pentru a arata ca pictura este disponibila oricui, cu indrumarea potrivita.

Toate aceste picturi sunt realizate de alti incepatori, la celelalte ArtRetreat-uri, oameni care au indraznit sa elibereze artistul din ei.

Cu ce trebuie să vin la ArtRetreat?

Cu voie buna si chef de pictat.

Noi ne ocupam de restul:

✔️ Materiale de pictura (sevalete, panze, uleiuri etc.);

✔️ Cazare – 2 nopti, vineri si sambata (in functie de pachetul ales);

✔️ Mancare – disponibil la ambele pachete;

✔️ Foc de tabara;

✔️ Vin bun si cu poveste;

Recunoscatoare pentru aceasta experienta minunata ❤️ Multumesc 🙏🏼 Fiti bucurie, lasati barierele deoparte, suntem capabili de tot ceea ce ne propunem 👍 Curaj si inspiratie tuturor!
Beatrice Casaneanu

Cât Costă?

ArtRetreat ROMANESC La TARCAU
doar 8 locuri disponibile

Oferta Speciala!

Alege sa ramai peste noapte si beneficiezi de un pachet complet la doar 900lei/persoana

Profita de oferta! Inscrie-te si alege varianta cu 2 nopti de cazare.

Grupa 1: 15 – 17 Iulie;

Grupa 2: 29 – 31 Iulie;

Program:

Vineri

Sambata

(...) Ne doream de mult timp sa se desfasoare un asemenea curs in care sa ni se predea arta uleiului pe panza si a cutitului de paleta. Ma hotarasem de acum 4 luni ca voi veni la acest curs de 2 zile, fix in momentul in care am citit in descrierea evenimentului ”Viata ta a ramas in contact cu latura ta artistica, chiar daca nu ai mai pus mana pe pensula din clasa a IV a?”. Am zis ca nimeni si nimic nu ma va opri :)) Am renuntat chiar si la un weekend petrecut cu prietenii mei, La Fratii Jderi, un loc de poveste in care doar in acest weekend ar mai fi avut camere libere. Ei s-au dus, eu am ramas. Am ramas si am pictat...si am pictat, si-am tot pictat...si am rasucit cutitul in culori, in zeci de culori. Si nici nu am regretat! Dragii de ei imi trimiteau poze pe Whatsapp cu peisajele frumoase de acolo, dar degeaba, cand imi ridicam ochii din telefon si ma uitam spre ebosa mea si ale colegelor mele, credeti-ma, niciun peisaj nu mi s-ar fi parut mai viu si mai frumos decat ce picta fiecare din noi pe sevalet. A, redescoperit multe despre mine. Un entuziasm pe care nu l-as putea reda in cuvinte...asa ca ma opresc aici. Multumesc! Multumesc!
curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea
Roxana Neculcea

Eu sunt Marian și sunt pictor de când  știu. Oficial am 20 de ani de experiență (adică ani de pictat aproape zilnic), practic botezul meu în ale desenului a fost pe la 8 ani când am descoperit  pot  las pixul  facă ce vrea el pe un caiet de matematică.

Obișnuiesc   predau picturii și  las culorile  vorbească în numele meu. Așa îmi trăiesc emoțiile și visele și pentru  am observat  arta mi-a fost singură constantă de-a lungul vieții și cea care mi-a dat putere  trec peste toate provocările vieții, am hotărât  împărtășesc bucuria picturii cu cât mai mulți oamenii.

Misiunea mea e  particip prin ceea ce știu la o lumea mai bunăÎmi doresc  oamenii  se reconecteze cu ei înșiși pentru a se putea bucura iarăși de fiecare zi. Dacă fiecare din noi trece prin propria transformare, lumea  întreg are toate șansele  devină așa cum ne-o dorim.

Workshopurile și cursurile ArtRetreat  fac   simt tot mai aproape de viziunea mea, eveniment după eveniment.

curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea

ArtRetreat Romanesc La Tarcau
doar doar 8 locuri disponibile

Oferta Speciala!

Alege sa ramai peste noapte si beneficiezi de un pachet complet la doar 900lei/persoana

Profita de oferta! Inscrie-te si alege varianta cu 2 nopti de cazare.

Grupa 1: 15 – 17 Iulie;

Grupa 2: 29 – 31 Iulie;

Open chat
1
Buna. Te pot ajuta cu informatii suplimentare?