Cum să devii Părinte SuperErou

Învață să desenezi cu copilul tău ca să-i oferi o viață de povestit despre timpul de calitate petrecut împreună.

Primește gratuit primele video

.

Să fii părinte nu este deloc ușor!

Viața de părinte a fost până acum una dintre cele mai dificile “meserii”.

Să te împarți zilnic între job, colegi, prieteni, părinți, soție/soț, copii este cu adevărat o provocare!

Unde să mai pomenim și de treburile casnice?

Datorită responsabilităților cotidiene, uneori, ne rămâne prea puțin timp să petrecem alături de copiii noștri, în ciuda faptului că toate eforturile noastre sunt pentru bunăstarea lor.

Te invit la Cursul Gratuit – Cum să devii părinte SuperErou.

Vei avea acces la câteva secrete despre cum să-ți îmbunătățești calitativ relația cu copilul tău drag și să creați amintiri frumoase, ce vor rămâne mereu împregnate în sufletele voastre.

Datorită a ceea ce urmează să înveți, nu doar că vă veți înțelege de minune, dar copilul tău se va schimba radical atât acasă cât și la școală și în relația cu prietenii, dezvoltând mai multă încredere în sine și echilibru emoțional.

Învață cum să devii și tu SuperErou pentru copilul tău!

 

Ce schimbări aduce acest curs la copii?

cursuri-pictura-marian-moncea-4 (1)
Happy and playful cute freckled blonde girl dressed in white, holding brush in one hand and showing another hand, which she messed up with paint. Children and happiness concept. Isolated shot, horizontal

Ce schimbări a adus acest curs în familia mea?

Concentrated dad and kids lying on carpet and painting doodles. Middle-aged father drawing with colorful pens and playing with cute children at home. Childhood, game activity and fatherhood concept

Despre Marian Moncea

Eu sunt Marian și sunt pictor de când mă știu. Oficial am 20 de ani de experiență (adică ani de pictat aproape zilnic). Practic botezul meu în ale desenului a fost pe la 8 ani când am descoperit că pot să las pixul să facă ce vrea el pe un caiet de matematică.

Nașterea fiului meu Matei si aventura pe care am pornit-o împreună cu el în ale desenatului mi-a amintit de ce am ales arta în dezvoltarea mea personală ca și copil, dar mai ales ca viitor adult.

Acum Matei spune că sunt SuperEroul lui și asta doar pentru că am început să petrecem timp de calitate împreună. Înainte îi ofeream 2-3 ore pe zi și se pare că doar ne enervam reciproc. Acum ne oferim 1 oră pe săptămână cu rost și lucrurile s-au schimbat în bine în doar 4 săptămâni.

curs-pictura-online-desen-artretreat-marian-moncea

Cum să devii Părinte SuperErou

Învață să desenezi cu copilul tău ca să-i oferi o viață de povestit despre timpul de calitate petrecut împreună.

Primește gratuit primele video

.
Open chat
1
Buna. Te pot ajuta cu informatii suplimentare?